Sinopsis

Hasan ve Ruksan Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye, oradan da İzmir, Çeşme’ye gelmiş bir karı kocadır. İyi bir gelecek için botla Çeşme’den Avrupa’ya geçme hayali kurarlar. Ruksan başlarına gelecek olumsuz bir duruma karşı yüzme öğrenir.


Serpil Altın

2002’de Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Sinema TV Bölümü’nü, birincilikle bitirdi. Mezuniyetinden sonra sinema, dizi ve reklam sektöründe yönetmen yardımcılığı, CNBC-e’de “Reklam P rodüktörlüğü”, Advertainment Media’da “Prodüksiyon Direktörlüğü” ve Grey Reklam Ajansı’nda “Ajans Prodüktörlüğü” yaptı. 2012’de istifa ederek bireysel projeler yapmaya karar verdi. Bayram Harçlığı kısa filmiyle pek çok festivale katıldı. 2016'da ise Serpil Altın Film'i kurarak KIZKAÇIRAN Filmi'nin yapımcılığını üstlendi. Kariyerine yapımcı & yönetmen olarak devam ediyor.

Yönetmenliğini Yaptığı Belgesel Filmler
Ben Giderim Adım Kalır - 2002 / Serpil Altın, Özge Er, Kıvanç İlgüner, Neslihan Oskay
Benim Sinemalarım (My Cinemas) - 2001

Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler
Yüzme Öğreniyorum (Learning How To Swim) - 2017 .... Kurmaca, 00:12:16
5. SETEM Akademi, BAK Ödülleri, Kurmaca Dalı, Jüri Özel Ödülü. 2017
6. KısaKes Film Yarışması, Pitching Platformu, Yapım Destek Ödülü. 2016
18. İzmir Kısa Film Festivali, Ulusal Kurmaca Dalı, Migros Gençlik Ödülü. 2017
10. Rotary Kısa Film Festivali, Kurmaca Dalı, İkincilik Ödülü. 2018
16. İKFD Ulusal Kısa Film Yarışması, Kurmaca Dalı, Dernek Özel Ödülü. 2018
3. Tres Court Uluslararası Çok Kısa Filmler Festivali, Ulusal Kısa Film Yarışması, Birincilik Ödülü. 2018
Pakistan International Film Festival, Official Selection. 2017
Bayram Harçlığı (The Holiday Gift) - 2014
Asansör (Elevator) - 2009
Soygun (The Robbery) - 2008
Geleceğe Yolculuk (Journey to The Future) - 2002
Bozuk Kanal (No Signal) - 2001 .... Video Art, 00:06:40 / Kıvanç İlgüner, F. Serpil Altın

Diğer Filmografisi
Cenaze İşleri - 2017 .... Yapımcı, Senarist (Sinema Filmi)
Kızkaçıran - 2016 .... Yapımcı (Sinema Filmi)
Yazı Tura - 2003 .... Yönetmen Yardımcısı (Sinema Filmi)
Hadi Uç Bakalım - 2003 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Bir Yıldız Tutuldu - 2003 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Baba - 2003 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Deliboran - 2002 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Hemşo - 2000 .... Yönetmen (Sinema Filmi, Kamera Arkası)

Gösterim Bilgileri

  • 19 Ocak 2020 Pazar
  • 13:00
  • Çağdaş Sanatlar Merkezi

Film Künyesi

  • Yönetmen: Serpil Altın
  • Süre: 20 dakika